Logo Addev


Converter van
high performance kleefbanden

Nieuwe Eurobands-website

Eurobands vervoegt de ADDEV Materials-website
Oplossingen op maat

Specialisten van high performance kleefbanden

ADDEV Materials is aanwezig in de BeNeLux via zijn entiteit ADDEV Eurobands, waarvan de site gevestigd is in Anzegem, België.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische kleefbanden met een focus op kwaliteit en oplossingen op maat. Het bedrijf bestaat sinds 1980 en beschikt over een machinepark dat gespecialiseerd is in de verwerking van industriële kleefbanden.

Het bedrijf verkoopt een breed scala aan kleefbanden voor alle sectoren van de industrie, behorend tot de meest uitgebreide in Europa. Door zijn partnerschappen met de toonaangevende merken en zijn eigen productmerk, EUROBANDS®, is ADDEV Materials nu een van de belangrijkste partners in de sector op het gebied van gespecialiseerde kleefbanden.

logo tesa platinum3MNitto

Ontdekken

Processen

Complexering / Verlijming

Complexering / verlijming bestaat uit het lamineren van één of meerdere stoffen en een kleefstof.

Verlijming bestaat uit het lamineren van een stof en een kleefstof.

Complexering bestaat uit het combineren van minstens twee soepele of rigide ondergrondstroken met behulp van een technische kleefstof.

zie het proces
 

Laminering / Coating

Film laminering is bedoeld om verschillende eigenschappen te kunnen combineren op één enkele film.

Droge laminering bestaat uit het samenvoegen van twee of meerdere stroken soepel ondersteuningsmateriaal met behulp van een lijmoplossing (of van technische tape voor de complexering).

Coating is een oppervlaktebehandeling die bestaat uit het aanbrengen van een vloeibare stof (lijm, lak, verf, olie, enz.) op een onderlaag (papier, textiel, film van plastic, metaal, enz.) om deze specifieke kenmerken te geven die verbonden zijn met een bepaalde eindtoepassing.

zie het proces

Oppervlakte / corona / metallisatie behandeling

Voor bepaalde verlijmingsprocessen biedt ADDEV Materials indien nodig oppervlaktebehandelingen van het type Corona of Plasma aan.

- Coronabehandeling
- Plasmabehandeling
- Metallisatie
- Thermostabilisatie

zie het proces

 

 

Versnijding in stukken

Addev Materials heeft ongeacht de behoefte van de klant de oplossing als het gaat om versnijding in stukken of versnijding op maat.

De teams van Addev Materials verbinden zich ertoe de verwerkte of versneden materialen in superieur afgewerkte vorm te leveren, zodat zij rechtstreeks op de productielijn van hun klanten gebruikt kunnen worden en bij kunnen dragen aan een verhoogde productiviteit.

zie het proces

Versnijding in rollen

ADDEV Materials bestudeert elk productdossier om zijn klanten de juiste oplossing op maat te bieden; van het ontwerp tot de realisatie van de in de gewenste vorm gesneden onderdelen.

De materialen (films of kleefstoffen) worden in de vorm van spoelen opgeslagen die door de teams van ADDEV Materials in de gewenste afmeting versneden worden. Op deze manier zijn er afhankelijk van iedere behoefte verschillende presentatievormen mogelijk.

zie het proces

Onze markten

Lucht- , ruimtevaart & Defensie
Lucht-, ruimtevaart & defensie

Als specialist op het gebied van Lucht-, Ruimtevaart en Defensie stelt ADDEV Materials via zijn businessunit die gewijd is aan deze sectoren, zijn deskundigheid op het gebied van producten, op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en industriële snijtoepassingen ter beschikking aan zijn klanten en biedt hen tevens een uitgebreid aanbod aan diensten met toegevoegde waarde aan.

Auto-industrie & bijzondere voertuigen
Automobiel & bijzondere voertuigen

Dankzij zijn deskundigheid op het gebied van high performance materialen combineert ADDEV Materials zijn technische knowhow en industriële vaardigheid om grote opdrachtgevers op de markt van de Auto-industrie en Bijzondere voertuigen in Frankrijk en elders ter wereld te begeleiden.

Energie
Energie

ADDEV Materials is een erkend speler in de Energiebranche en stelt zijn kennis van technische materialen en industriële productieprocessen ter beschikking aan fabrikanten van elektro-apparatuur en netwerkoperatoren.

Elektronica
Elektronica

Dankzij zijn ervaring in de Elektronicasector, biedt ADDEV Materials zijn klanten technische en op maat gemaakte oplossingen aan, waarbijadvies gecombineerd wordt met industriële realisaties (snijtoepassingen, herverpakkingen in vloeibare vorm).

Bouwmarkt en huisvesting
Bouw & huisvesting

Op de markt van de Bouw en Huisvesting combineert ADDEV Materials zijn knowhow van high performance producten en kennis van de behoeften van zijn industriële klanten, om op maat gemaakte technische oplossingen te adviseren en te realiseren. 

Spoorwegsector
Spoorwegen

ADDEV Materials biedt in Frankrijk en elders in de wereld vernieuwende oplossingen aan die aan de eisen van constructeurs en leveranciers van uitrustingen voor de spoorwegsector voldoen.

Gezondheid

Het uitgebreide en aanvullende karakter van ons aanbod van high performance producten, samen met ons vermogen tot verwerking in een cleanroom, zorgen ervoor dat ADDEV Materials een waardevolle partner is voor grote spelers op het gebied van gezondheid en hygiëne.

Industrie

Onze vestigingen
in de wereld

700
Medewerkers
25
Bedrijven
170
Omzet in M€