News

ADDEV Materials: Specialist op het gebied van technische assemblages en het bevestigen van bedekkingen van vloeren

ADDEV Materials positioneert zich al meer dan 10 jaar alsintegrator van turnkey-oplossingen op de markt van technische assemblages en de bevestiging van bedekkingen van vloeren. Zijn technische knowhow, deskundigheid op het gebied van materiaalverwerking en service-aanbod op maat zijn van essentieel belang om in te spelen op de steeds veranderende behoeften van constructeurs en leveranciers van uitrustingen uit de transportsector en van industriëlen uit de bouw- en huisvestingssector.

”Dankzij onze geïntegreerde R&D-afdeling zijn wij continu op zoek naar nieuwe oplossing om te kunnen voldoen aan de strenge eisen van onze klanten”, legt Arnaud Ehrhardt, industrieel directeur van ADDEV Materials, uit.

AANGEPASTE PRODUCTEN

”Ons bedrijf heeft vanaf het begin de keuze gemaakt om samen te werken met partnerfabrikanten van kleefstoffen van internationale bekendheid. Het innovatievermogen, de kwaliteit, de techniciteit van de producten en de deskundigheid van onze gezamenlijke teams; stellen ons in staat om iedere dag ideale oplossingen voor onze klanten te vinden.”

ADDEV Materials adviseert producten die het meest geschikt zijn op basis van de ondergrond (asfalt, glad beton, hout, …) en van de bedekking van de vloer (rubber, vloerbedekking, PVC, …): acryl transfertape, dubbelzijdige tape, haak/lus klittenband voor een herpositioneerbare oplossing. Deze kleefoplossingen kunnen gebruikt worden bij een eerste installatie of als onderhoud en voldoen aan de certificeringsnormen van de markt.

Technisch advies nodig?

PROCESSEN MET HOGE TOEGEVOEGDE WAARDE

ADDEV Materials vervaardigt een eindproduct dat in superieur afgewerkte vorm geleverd wordt en onmiddellijk gebruikt kan worden voor de industriële processen van zijn klanten. 

laminering van textielstoffen of niet-geweven stoffen met een klevende laag, op grote breedtes.

versnijding van bedekkingen van vloeren volgens het productdossier van de klant, in overeenstemming met de gewenste afmetingen en vormen.

groeven, afschuining of kantnaden op verzoek van de luchtvaartindustrie.

ONZE DIENSTEN OP MAAT

De algemene dienstverlening vereenvoudigt de installatie voor de eerste uitrusting of voor het onderhoud van bedekkingen van vloeren. Kitting maakt de verpakking van versneden onderdelen mogelijk in overeenstemming met de productieprocessen in de volgorde van de montage. De levering op de productielijn maakt directe levering op de werkplekken mogelijk voor het verhogen van de productiviteit.

De voordelen van de flooringoplossingen van ADDEV Materials

• Oplossingen op maat, zelfs voor kleine hoeveelheden
• Reactiviteit en flexibiliteit
• Technische deskundigheid en industriële knowhow
• Vermogen om globale oplossingen te bieden waarbij de technische bijzonderheden en normatieve beperkingen geïntegreerd worden

 

 

De voordelen ten opzichte van standaard verlijmingsoplossingen:

• Vermindering van de montageduur: eenvoudig uit te voeren, geen droogtijd, direct functioneel
• Vereenvoudiging van onderhoudsoperaties: geen lijmresten bij het verwijderen, technische vloerplaten blijven behouden
• Beperking van de toxiciteit voor de technische installateurs en gebruikers
• Vermindering van de onderhoudskosten

Zich onderhouden met een expert
Onze certificeringen

Naast het feit erkend partner te zijn van 3M