ADDEV Materials

Ons ecosysteem

BPI France

Wij maken deel uit van de eerste lichting van het programma “ accélérateur ETI” BPI France 2018 (snelgroeiende middelgrote onderneming) en zijn geselecteerd vanwege ons groeipotentieel en onze ambitie om ons internationaal te ontwikkelen.

www.bpifrance.fr

FRENCH FAB

Wij zijn lid van de French FAB om de uitmuntendheid van de Franse industrie wereldwijd te promoten.

De French Fab belichaamt de hervorming van de Franse industrie. Een innovatieve, exporterende industrie gericht op de kansen die het digitale tijdperk, de nieuwe technologieën en de groene economie bieden.

 

www.lafrenchfab.fr/

GIFAS

Wij zijn lid van de GIFAS - Groupement des Industries Françaises Aéronautiques et Spatiales (Franse associatie van ruimtevaartindustrie). Deze overkoepelende federatie vormt een samenhangende en dynamische hightechsector gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, commercialisering en onderhoud van alle programma’s en materialen in de lucht- en ruimtevaart, zowel civiel als militair.


www.gifas.asso.fr

CCE

Wij zijn lid van de CCE - Comité National des Conseillers du Commerce Extérieur de la France (Nationaal Comité van Adviseurs van de Buitenlandse Handel van Frankrijk), een voorbeeldig netwerk van 4.000 bedrijfsleiders en deskundigen op het gebied van buitenlandse handel in alle regio’s en in meer dan 140 landen in de wereld.


www.cnccef.org