ADDEV Materials

Onze actualiteiten ontdekken

Onze actualiteiten ontdekken

In overeenstemming met de laatste aanbevelingen van de regering om de verspreiding van het Coronavirus te stoppen - Covid 19, heeft EUROBANDS (onderdeel van ADDEV Materials Group) een actieplan opgesteld om zijn werknemers, klanten en partners te beschermen en om de voortzetting van zijn activiteiten te verzekeren.

Tikehau Capital investeert via zijn pan-Europese fonds van groei-kapitaal met minderheidsbelang samen met Bpifrance 38 miljoen euro in ADDEV Materials om de internationale ontwikkeling van het bedrijf te stimuleren.

ADDEV Materials positioneert zich al meer dan 10 jaar alsintegrator van turnkey-oplossingen op de markt van technische assemblages en de bevestiging van bedekkingen van vloeren. Zijn technische knowhow, deskundigheid op het gebied van materiaalverwerking en service-aanbod op maat zijn van essentieel belang om in te spelen op de steeds veranderende behoeften van constructeurs en leveranciers van uitrustingen uit de transportsector en van industriëlen uit de bouw- en huisvestingssector.

”Dankzij onze geïntegreerde R&D-afdeling zijn wij continu op zoek naar nieuwe oplossing om te kunnen voldoen aan de strenge eisen van onze klanten”, legt Arnaud Ehrhardt, industrieel directeur van ADDEV Materials, uit.

FRANCE DECOUPE, sinds 2016 lid van ADDEV Materials Group, heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuwe cleanroom voor de vervaardiging van versneden niet-geweven onderdelen.

Na de recente overname van het bedrijf PROFOM in Montreal, integreert ook het bedrijf WALCO, gebaseerd in Pittsburgh, de Business Unit North America van de Lyonnaise onderneming ADDEV Materials, specialist in de verwerking van high performance materialen voor de industrie.

Het bedrijf PROFOM is gebaseerd in Montreal in Canada en maakt deel uit van de middelgrote Lyonnaise onderneming ADDEV Materials, specialist in de verwerking van high performance materialen voor de industrie.

ADDEV Materials en OMEGA Systèmes vormen ADDEV OMEGA, expert op het gebied van technische materialen en oplossingen op maat, voor de reparatie van composietmateriaal van vliegtuigen