Presentatie ADDEV Materials
ADDEV Materials

Wie zijn wij?

ADDEV Materials, converter  van high performance materialen

Wij zijn ontwerper en converter van op maat gemaakte oplossingen met toegevoegde waarde voor industriële toepassingen.
Als expert in het transformeren  van hoogwaardige materialen, bieden wij:

FILMS & TECHNISCHE TAPES OPLOSSINGEN

LIJMBANDEN - SCHUIMSTOFFEN - TECHNISCHE FILMS - PAPIEREN & VEZELS - LAMINATEN

KLEEFSTOFFEN & CHEMICALIËN  

KLEEFMIDDELEN & AFDICHTINGEN - VERVEN - CHEMICALIËN - COATINGS

Kerngetallen
Een grote speler op lokaal en internationaal niveau

ADDEV Materials heeft zich geïndustrialiseerd door te investeren in verschillende transformatietechnologieën en snijoplossingen op maat door zijn technische knowhow te ontwikkelen om zijn klanten werkelijk toegevoegde waarde te kunnen bieden.

ADDEV Materials versterkt vandaag zijn aanwezigheid in de wereld door middel van een gericht beleid  op externe groei, met name in twee grote zones: Europa en Noord-Amerika..

“ Wij blijven groeien en bevestigen telkens weer onze wil om onze partners te begeleiden. Onze teams tellen tegenwoordig meer dan 700 medewerkers, verdeeld over 25 maatschappijen, die het kloppend hart van ons bedrijf vormen en zich inzetten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Zij spelen in op de expanderende markt waarbij zij meegroeien in onze werkomgeving en vooral in teamverband evolueren.

 

Pascal Nadobny, Voorzitter ADDEV Materials

Gericht op de toekomst

Door met een sterke identiteit gemeenschappelijke waarden te delen geniet ADDEV Materials zowel plaatselijk als wereldwijd erkenning. ADDEV Materials haalt zijn kracht uit de combinatie van zijn knowhow, ontwikkelingsgeest en wilskracht om vooruitgang te boeken, zonder uit het oog te verliezen dat elke onderneming specifieke kenmerken heeft en bestaat dankzij de inzet van Vrouwen en Mannen.

ADDEV Materials richt zich op de toekomst
Waardeketen

De sterke schakel

ADDEV Materials bevindt zich in het hart van de waardeketen en streeft er naar om één van de belangrijkste schakels te worden als referentiepartner op zijn strategische markten (Luchtvaart & Ruimtevaart, Energie, Automobielsector, Spoorwegsector, Industrie, Bouw & Huisvesting).

Om deze doelstelling te bereiken blijven de teams van ADDEV Materials zich inzetten om hun oplossingenaanbod (Producten - Processen - Diensten) met hoge toegevoegde waarde constant te optimaliseren :

 

Value Chain

 

  1. Samenwerken met leveranciers en partners om het beste product te leveren.
  2. Zijn kennis onophoudelijk optimaliseren (producten/processen) om zijn klanten de beste technische oplossing te bieden.
  3. De materiaaleigenschappen optimaliseren om te voldoen aan de specificaties van de meest veeleisende productdossiers (verlijming, laminatie, coating, …)
  4. Versnijdingen op maat, in overeenstemming met de behoeften van klanten, om materiaal te leveren in superieur afgewerkte vorm
  5. Steunen op zijn vestigingen in Frankrijk en in andere landen (filialen, kantoren, medewerkers, …) om zijn partners te begeleiden
  6. Uitbesteden van logistieke diensten, verpakkingen die voldoen aan de processen van klanten (kitting), vervoer onder specifieke omstandigheden 
Meer informatie over onze toegevoegde waarde

Onze strategische markten

 

ADDEV Materials streeft er naar de volgende doelstellingen te behalen: zijn aanbod van diensten met toegevoegde waarde ontwikkelen op strategische markten als industrieel gespecialiseerd in de verwerkingsprocessen van van high performance materialen (isolatiemateriaal, technische films, kleefstoffen, lijm,…).