Anders innoveren
ADDEV Materials

Anders innoveren

Innovatie staat centraal in de bedrijfsvisie van ADDEV Materials :

“ Wherever innovative materials are key, we deliver converting and services ”. 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij door het samenbrengen van gevarieerde deskundigheid projecten voor de wereld van morgen kunnen realiseren. Om deze reden zetten wij innovatieve samenwerkingsprojecten op in het kader van “ Lab Innov’ADDEV ”.

Door onze betrokken partijen bijeen te brengen tijdens ontmoetingen in het kader van Innovatie, mobiliseren wij de ideeën en de wil om gezamenlijke projecten van te grond te laten komen en te anticiperen op de toekomstige behoeften van onze klanten.

Via onze innovatieve samenwerkingsprojecten helpen wij onze klanten succesvoller, concurrerender en bekwamer te laten zijn om nieuwe markten te veroveren.

Innovatieve samenwerking gericht op de ontwikkeling van uw activiteiten : het « Lab  Innov’ADDEV »

1. Samenwerken met onze betrokken partijen

Wij nodigen onze betrokken partijen (klanten, medewerkers, leveranciers, onderzoekslaboratoria, hogescholen) uit om deel te nemen aan ontmoetingen, zodat wij samen nieuwe projecten kunnen ontwikkelen.

2. Ontwikkelen van productieve synergieën

Onze innovatiecommissies maken het mogelijk om productieve synergieën te ontwikkelen waarbij nieuwe ideeën ontstaan. Afgezien van deze belangrijke hoogtepunten, zoeken onze interne teams, die in contact staan met onze klanten, dagelijks naar nieuwe innovatiemogelijkheden voor ons bedrijf.

3. Experimenteren

Ons laboratorium in Saint Chamond (Frankrijk) is uitgerust met volledig geïntegreerde geavanceerde apparatuur, waardoor wij onze oplossingen kunnen testen om de toepassing ervan goed te keuren.

 

Experimenteren

 

  • Technisch advies
  • Optimalisatie van materialen
  • Technische studies
  • Prototyping
4. Valoriseren

Dankzij onze innoverende oplossingen kunnen wij anticiperen op de uitdagingen van morgen. Door onze innoverende projecten om te zetten in daadwerkelijke situaties, stellen wij onze partners in staat concurrerender en succesvoller te worden : betere productiviteit, veroveren van nieuwe markten. 

 

 

Laten wij samen innoveren : kom deel uit maken van het “ Lab Innov’ADDEV ” om de industrie van morgen een gezicht te geven.