ADDEV Materials

Toegevoegde waarde

“ Wij kunnen al onze klanten een uniek productieproces aanbieden.

Standaard of “ universele ” producten passen dan ook niet bij de filosofie van ons bedrijf: wij willen juist een oplossing op maat bieden en kunnen beantwoorden aan diverse kwesties en vereisten waar onze klanten mee te maken kunnen krijgen, door een aanbod te bieden dat volledig aangepast is aan hun processen ” 

 

ADDEV Materials combineert de prestaties van zijn materialen met de collectieve intelligentie van zijn medewerkers om op een duurzame wijze een antwoord te bieden op de technologische uitdagingen die zich wereldwijd op de meest innoverende markten aandienen.

Wij bevinden ons in het hart van de waardeketen en zijn een volwaardige partner van de grootste fabrikanten ter wereld (3M, Dupont ...) en bieden onze industriële klanten toegevoegde waarde door :

  • High performance materialen op maat te adviseren (tapes, films, lijm, chemische producten), dankzij ons uitgebreide assortiment en onze technische knowhow
  • Deze innoverende oplossingen te verwerken via ons brede scala aan technologische uitrustingen en processen (versnijding, verlijming, laminatie)
  • Gedifferentieerde diensten met hoge toegevoegde waarde (kitting, directe levering op de locatie, opslag en voorraadbeheer, …) in ons volledige aanbod op te nemen

Ons aanbod bestaande uit een breed scala aan producten in combinatie met onze verwerkingsprocessen en gepersonaliseerde diensten, stelt ons in staat om op een doeltreffende wijze te voldoen aan de meest strenge eisen van de markt.

1. Samenwerken met leveranciers en partners om het beste product te leveren


Als partner van wereldwijd opererende fabrikanten bieden wij één van het meest uitgebreide assortiment van high performance materialen ter wereld aan. Met meer dan 15 000 verwerkte en gesneden producten en meer dan 40 000 op maat gemaakte oplossingen, kunnen wij aan al uw eisen voldoen. 

2. Onze kennis onophoudelijk optimaliseren (producten/processen) om onze klanten de beste technische oplossing te bieden


Dankzij onze sterke partnerships met een groot aantal spelers voor het hele productieproces, zijn wij experts geworden op onze markten. Als technisch expert bepalen wij samen met u welke oplossing het beste geschikt is voor uw toepassingen en productieprocessen. 

3. De materiaaleigenschappen optimaliseren om te voldoen aan de meest strenge eisen gesteld in productdossiers


Dankzij onze verschillende technologieën (laminatie, coating, verlijming, ...) optimaliseren wij materiaaleigenschappen, waardoor het materiaal nieuwe functies krijgt en aan de eisen van de markt voldoet.

4. Versnijding op maat, in overeenstemming met uw behoeften


Dankzij onze vele versnijdingstechnologieën op maat leveren wij u ons materiaal in superieur afgewerkte vorm (onderdelen of verpakkingen op maat, rollen, vellen/ formaten , ...) en klaar voor gebruik, in overeenstemming met uw processen.

 

5. Wij steunen op onze vestigingen in Frankrijk en in andere landen (filialen, kantoren, medewerkers, ...) om onze partners te begeleiden


Wij zijn in Frankrijk en in de rest van de wereld actief en bieden daadwerkelijk plaatselijke dienstverlening dankzij onze vele vestigingen en grote aanwezigheid (filialen, kantoren, medewerkers).

6. Uw logistieke diensten uitbesteden, verpakken van producten in overeenstemming met uw processen (kitting), vervoer onder specifieke omstandigheden, ...


Het bieden van een snelle dienstverlening op een uitstekend niveau is voor ons een vereiste en een doelstelling die wij constant nastreven. Wij luisteren altijd naar onze klanten en breiden ons service-aanbod voortdurend uit : uitbesteden van uw logistieke diensten, herverpakking en levering op de productielijn, vervoer van gevaarlijke stoffen, kitting… Wij bieden u de diensten die u nodig heeft.

“ Duizenden keuzemogelijkheden dienen zich aan, enkel één ervan is de beste.
Wij stellen u voor om samen de beste oplossing te creëren. ”