Opslag en voorraadbeheer
ADDEV Materials

Opslag

ADDEV Materials biedt zijn klanten opslagoplossingen om een antwoord te bieden op diverse kwesties met betrekking tot opslag waar zij mee te maken kunnen krijgen.

Onze opslagvestigingen zijn verspreid over het hele grondgebied waardoor u gegarandeerd bent van een nabijgelegen service en een snelle verzending.

 

 

Onze vestigingen bekijken 

Vestigingen ADDEV Materials

Ontvangst en opslag

ADDEV Materials is in staat uw producten te ontvangen enin opdracht te controleren . Onze gebouwen zijn uitermate geschikt en beveiligd om de instandhouding van uw producten te waarborgen.

Voorraadbeheer van klanten

ADDEV Materials verzorgt het IT-beheer van uw voorraad en garandeert de traceerbaarheid van uw producten op basis van uw behoeften en vereisten.

Wij kunnen onze klanten toegang geven tot ons extranet zodat zij digitaal toegang hebben  tot hun voorraad. Onze teams zijn tevens in staat om maandelijkse inventarissen of andere rapporten te verstrekken, afhankelijk van hun behoeften.

Opslag van gevaarlijke stoffen

Onze magazijnen voldoen aan de vereisten op het gebied van opslag van gevaarlijke stoffen : niet-brandbare constructie-onderdelen, evacuatiekanalen, ventilatie van de zones, methodes geschikt voor opslag in de hoogte, aanpassing van de circulatiestromen en inachtneming van markeringsvoorschriften.