Prototyping
ADDEV Materials

Prototyping

De R&D teams van ADDEV Materials bieden u prototyping oplossingen aan, waarmee onderdelen gemaakt worden die bestaan uit hetzelfde materiaal als voor uw eindproduct (films met coating en met meerdere lagen, zelfklevende onderdelen, rigide onderdelen, ...).

Prototyping

Weet u precies wat u wilt?

 

Wij realiseren een prototype dat overeenstemt met uw productdossier, zodat u uw concept snel kunt testen en goedkeuren in werkelijke omstandigheden.

Bent u op zoek naar een oplossing voor een applicatie- of verwerkingsprobleem?

Ons onderzoeksbureau geeft u advies bij het selecteren van de te gebruiken materialen en processen en zoekt samen met u naar de meest geschikte oplossing in overeenstemming met uw eisen.

 

ADDEV Materials beschikt over een machinepark dat het bedrijf in staat stelt het design en de vervaardiging van uw toekomstige projecten te valideren : lamineringsmachine voor coating van meerdere lagen, digitaal bestuurde machines voor het versnijden van onderdelen in kleine hoeveelheden, enz.

 

Ons geïntegreerde laboratorium controleert de bestendigheid en de eigenschappen van het product:

  • oppervlakte-energie
  • doorlaatbaarheid
  • veroudering
  • fysisch-chemische en mechanische eigenschappen, …

 

 

ADDEV Materials begeleidt u binnen een goot aantal activiteitssectoren zoals de automobiel-, de gezondheids-, de bouw-, de industriesector ,…