Rechtstreekse levering
ADDEV Materials

Rechtstreekse levering op de productielijn

Om zijn klanten nog succesvoller te laten zijn en hun deadlines te optimaliseren, kan ADDEV Materials producten of onderdelen rechtstreeks op de productielijn leveren, volgens een tempo dat samen met de klanten is vastgesteld.

Wij leveren op uw vestigingen in Frankrijk en in de rest van de wereld, waarbij wij uw leveringsdocumenten overdragen aan uw klanten en toeleveranciers.

 

Activeer uw performance!

Door de steeds toenemende druk om kosten te verminderen maakt just-in-time levering het niet alleen mogelijk om de termijnen sterk te verkorten, maar tevens minder voorraad te beheren en dus over minder producten te beschikken die het einde van hun levensduur bereiken.

Door een grotere reactiviteit en meer cash te genereren draagt ADDEV Materials bij aan het verbeteren van de performance van uw processen.

Onze bevoorradingsdiensten

Omdat ADDEV Materials internationaal actief is, is het bedrijf in staat Europese en Amerikaanse referenties te verstrekken. Wij bundelen uw bestellingen met Amerikaanse en Europese referenties samen en leveren op uw vestigingen in Frankrijk en in de rest van de wereld.