Technische films

Technische films

ADDEV Materials is partner van de grootste chemici ter wereld zoals Dupont De Nemours, Chemours, Saint-Gobain, Covestro en Indorama. Dankzij onze samenwerking met de grootste internationale fabrikanten hebben wij toegang tot een reeks high performance technische films, zodat wij een antwoord kunnen bieden op de meeste complexe vragen waarbij elektrische, thermische, chemische en mechanische eigenschappen gecombineerd worden.

Het assortiment technische films van ADDEV Materials behoort tot één van de meest uitgebreide assortimenten van de markt. Door het groot aantal partnerships met verschillende spelers en onze positionering in het kart van de waardeketen hebben wij specifieke knowhow kunnen verwerven in de meest veeleisende sectoren, zoals de luchtvaart-, de energie-, de automobielsector en voor andere industriële toepassingen.

 Teflon PFA (PerFluoroAlkoxy) film is een doorzichtige thermoplast die bestand is tegen bijna alle oplosmiddelen.

 Kapton® films zijn polyimide films met uitzonderlijke elektrische, mechanische, fysische en chemische eigenschappen.

 Victrex PEEK ( PolyEtherEtherKeton) films zijn  thermoplasten die beschouwd worden als één  van de meest krachtige.

 Teflon FEP (Fluorinated Ethylene Propylene) films zijn gefluoreerde polymerendie de uitvoering van high performance werkzaamheden vergemakkelijken.

Het gaat hier om een polyester film die in chemisch opzicht vergelijkbaar is met PET, maar superieure eigenschappenheeft, met name op het gebied van temperatuur.

 Tefzel ETFE (Ethyleen-TetraFluorethyleen) films zijn transparante copolymeren met uitzonderlijke technische eigenschappen, waaronder een sterke weerstand tegen externe agressies en chemische producten

 Glasweefsel films zijn stoffen van glasvezel die verkregen zijn door het weven van glasvezeldraden. 

 Tedlar® PVF (PolyVinylFluoride) film behoort tot één van de meest polyvalente films. 

 Mylar polyester film is een film metuitstekende isolerende eigenschappen.

De afkorting PET (PolyEthyleenTereftalaat) verwijst naar een plastic film die verschillende aspecten aan kan nemen.

De brandvertragende isolerende ITW Formex® materialen bieden een verhoogde elektrische isolatie voor elektronische apparaten die gebruikt worden door consumenten en in de industrie.

 PP (Polypropeen) films beschikken overuitstekende optische eigenschappen, een verhoogde rigiditeit en een uitstekende bedrukbaarheid

 PEBD (polyetheen met lage dichtheid) films bestaan uit polyetheen met een grote elasticiteit en een grote treksterkte. Desoepelheid en hoge scheurbestendigheid van dit materiaal zorgen voor een grote flexibiliteit.  

 TPU is een High performance thermoplastische polyurethaan film die een combinatie van unieke eigenschappen biedt : gegarandeerde elasticiteit en weerstand over een groot temperatuurbereik.

 PC polycarbonaat films zijn transparant of wit bedrukbaar. Ze zijn koud of warm vervormbaar en bieden drie oppervlakteaspecten : glad, mat of met korrelstructuur.