Productie van stansstukken
ADDEV Materials

Productie van stansstukken

Addev Materials heeft ongeacht de behoefte van de klant de oplossing als het gaat om productie van stansstukken op maat.

De teams van Addev Materials verbinden zich ertoe de verwerkte of versneden materialen in superieur afgewerkte stansstukken  te leveren, zodat zij rechtstreeks op de productielijn van hun klanten gebruikt kunnen worden en bij kunnen dragen aan een verhoogde productiviteit.

 

die-cutting-addev

 

Mogelijke versnijdingen:

 

  • Versnijding van rand tot rand of versnijding waarbij het overschot verwijderd wordt

  • Versnijding met of zonder aangrijppunt

  • Versnijding waarbij de ondergrond wel of niet uitgespaard wordt

  • Kiss cutting of die cutting

  • Versnijding in rollen, versnijding in bladen  of versnijding in individueel formaat.

 

 

Bent u werkzaam in een Hoge Precisie sector zoals de elektronica, de luchtvaart of de medische sector ?
Wij zijn in staat om uw producten te ontwerpen in een volledig uitgeruste cleanroom met laminaire stroming om aan al uw vereisten inzake wettelijke voorschriften te voldoen.

 

Neem contact met ons op 
Rotatieve versnijding

Rotatief stansen

Rotatief stansen bestaat uit het stansen van simpele of complexe vormen uit een kleefstof, een film of papier, via een rotatief instrument dat het motief op deze stoffen herhaalt.

 

Mogelijke versnijdingen:

•         Versnijding van rand tot rand of versnijding waarbij het overschot verwijderd wordt

•         Versnijding met of zonder aangrijppunt

•         Versnijding waarbij de ondergrond wel of niet uitgespaard wordt

•         Kiss cutting of die cutting

•         Versnijding in rollen

 

rotary-cutting-addev

 

Laser stansen

Laser stansen  maakt onder andere kiss cutting mogelijk, ofwel het versnijden van één van de twee aan elkaar klevende kanten, zonder de tweede laag te versnijden.

 

Het voordeel van het laser stansen is het feit dat het stansen plaatsvindt zonder dat het oppervlak aangetast raakt, dus zonder dat het product gewijzigd wordt of dat iets aan het product vastplakt. Materialen die met name door hun samenstelling en/of dikte moeilijk te versnijden zijn, kunnen hierdoor versneden worden.

 

De machines van ADDEV Materials kunnen tevens de kleefstof versnijden zonder de beschermingslaag (ook wel liner genoemd) aan te tasten.

Andere voordelen :

  • Geen reiniging van de snijmessen
  • Perfect snijresultaat met alle soorten materialen
  • Maximale reproduceerbaarheid
  • Nette snijranden
Laser versnijding
Digitale versnijding

Plotter stansen

Plotter stansen bestaat uit het snijden van een bepaalde vorm uit een materiaal op een snijtafel. De machines voor het plotter stansen van ADDEV Materials voldoen aan alle technische en logistieke vereisten, zowel op het gebied van materiaalsoorten, formaten, diktes of productie in gemiddelde en grote series.

De teams van ADDEV Materials produceren in een recordtempo alle versnijdingen van films, isolatiemateriaal, eenzijdig of dubbelzijdig klevende tapes, ongeacht de productreferentie. Op grond van ieder producttype creëren onze technici de ideale snijvorm die volledig aangepast is aan de behoeften van de klant.

Vlakstansen

Vlakstansen bestaat uit het persen van een bepaalde vorm uit een materiaal.

De tools voor de versnijding op een vlakstans van ADDEV Materials voldoen aan alle technische en logistieke vereisten, zowel op het gebied van materiaalsoorten, formaten, diktes of productie in gemiddelde en grote series.

De teams van ADDEV Materials vervaardigen in een recordtempo alle versnijdingen van films, isolatiemateriaal, eenzijdig of dubbelzijdig klevende tapes, ongeacht de productreferentie. Op grond van ieder productdossier creëren de technici de ideale snijvorm die volledig aangepast is aan de behoeften van de klant.

Versnijding op een pers